Over ons

Wij zorgen dat je de beste kwaliteit stucloper en tape ontvangt!

De Stucloper Kampioen is een online webshop gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief goede en voordelige klusmaterialen. Omdat wij direct vanuit de fabriek leveren, kan gemakkelijk worden ingespeeld op grote aantallen of speciale leveringen. De stucloper is compleet gemaakt van recyclebaar karton en plastic, wat het product volledig recyclebaar maakt. Zowel A-merk als huismerk is gegarandeerd van hoge kwaliteit. 

Waarom Stucloper?

Stucloper is een product dat zich kenmerkt door het brede gamma aan gebruiksopties, het wordt voor veel verschillende doelen en problemen gebruikt. Een impressie voor wat voor doeleinden onze stucloper en tape gebruikt kan worden. 

Onze verschillende varianten van stucloper kunnen worden gebruikt  voor het beschermen van vloeren en muren  tegen verfspetters, vuil, en stof tijdens het klussen, renovatie of tijdens een feestje bij u thuis. 

Onze stucloper met een aluminium overlay wordt gebruikt bij het extra isoleren van isolatie materialen en het waterdicht maken van dakbedekkingen en dergelijke. Ook kan het fungeren als zonwering doormiddel van de reflectieve coating om de inval van zonlicht tegen te gaan.

De zwaardere stucloper variant kan worden gebruikt voor het beschermen en ondersteunen van gladde vloeren en/of zwaarbeladen vloeren. Zo kunnen vloeren bijvoorbeeld beschermt worden tegen schade van zwaar bouw materieel. 

Ons Team

Bij Stucloper Kampioen zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten die onze klanten verder kunnen ondersteunen in hun klus, renovatie of artistieke ambities. Dit doen we door nauw contact te houden met de leveranciers, wat ook maakt dat de prijzen laag blijven en de kwaliteit hoog!

Welkom bij stucloperkampioen.nl!

Ik ben Rolf Elferink, ruim 10 jaar geleden richtte ik de Stucloper Kampioen op, nadat ik voor een renovatie zelf op zoek moest gaan naar een stevig, licht en goedkoop product dat mijn vloeren kon beschermen. Dit aanbod was klein en beperkt. Door mijn vele contacten in de papier en karton industrie door mijn bedrijf (Rolf Papieragenturen), wist ik snel een distributie van stucloper en tapes op te zetten door Nederland en België.

Geïnteresseerd? Bestel nu in de webshop!

Kijk rond in de webshop en bestel uw stucloper en tapes makkelijk en veilig!